Vardagslydnad 1-3

Från 6 månader och uppåt. För dig som vill utveckla relationen med din hund och få den att fungera i vardagen. Praktiska övningar, aktivering, lösträning, inkallning, koppelträning och äventyrspromenad. I teoridelen pratar vi om belöningsteknik, inlärning, hundens språk och akutsjukvård. Inga förkunskaper krävs. Vi har både praktik och teori med fika varje gång. Teorihäfte ingår.

6 ggr, 1100 kr, max 6 st. Nästa start: på begäran, anmäl intresse.

 

Fortsättnings kurs/Vardagslydnad 2

Nu blir det lite svårare övningar och vi höjer kraven på både hund och ägare. Vi tränar uthållighet, koncentration och mera fokus på relation och samarbete. Vi går också igenom flertalet nya lydnadsövningar . Vi pratar om hundpsykologi, stress och hundens behov . Förkunskaper: Valpkurs, Vardagslydnad 1 eller liknande. Vid ett tillfälle träffas vi i skogen och spårar. Separat teoritillfälle.

Teorihäfte och fika ingår. 6 ggr, 1000 kr, max 6 st. Nästa start: på begäran, anmäl intresse.

 

Vardagslydnad 3

Nu utvecklar vi lydnaden och kräver fokus och följsamhet längre stunder. Vi tränar en del med lös hund och nosar lite på tävlingslydnad. Vi arbetar mycket med störningsträning och hur just din och din hunds relation ser. Enskilt ”utvecklingssamtal” med varje elev. Teorihäfte ingår.
Förkunskaper: Vardagslydnad 2 eller motsvarande erfarenhet.

6 ggr, 1100 kr, max 8 st.
Nästa start:på begäran, anmäl intresse.

”Vi ka gå fint i kopplet, eller hur??”