Rallylydnad

Rolig aktivitet som passar alla. Bra för relationen, hunden måste fokusera på sin ägare. Rallylydnad består av en bana med 10-15 skyltar. På skyltarna finns en övning som skall göras innan du kan gå vidare till nästa skylt, tex ligg, sitta framför dig, gå runt dig osv. En blandning av lydnad, agility och freestyle. Perfekt kurs för dig som vill träna fokus och uthållighet. Här jobbar hunden (och du) verkligen med huvudet, ni tränar följsamhet och måste samarbeta för att ta er vidare till nästa skylt! Jättebra som rehabträning för hunden då det ingå mycket balans- och koordintationsträning. Övningarna kan även användas under promenaderna och på så sätt får du inspiration till träning i vardagen.

För den som vill kan man tävla i Rallylydnad och även gå fortsättningskurs. Teorihäfte ingår. Förkunskaper: Grundläggande kontakt.

5 ggr, 1200 kr, max 6 st.
Nästa start: 1/5 kl 18 30.


Rallylydnad 2 Fortsättning på Rallylydnad 1.

Vi går vidare med fler skyltar. Vi utvecklar mer kontakt och lyhördhet hos hunden och ställer större krav på balans och samarbete och att hunden skall orka fokusera en hel bana. Du kommer att få lära dig göra egna banor.

Max 6 st, 5 ggr, 1200 kr.

Nästa start: under våren, anmäl gärna intresse .